برگزاری جلسه ستاد استانی برنامه ملی شهاب در استان خوزستان
اولين جلسه ستاد استاني برنامه ملی شهاب در استان خوزستان در سال 99 برگزار شد.
اولين جلسه ستاد استاني برنامه ملی شهاب در سال 99 در سالن جلسات غدير اداره كل آموزش و پرورش استان خوزستان در ساعت 10 صبح یکشنبه 18 خرداد 1399 و با حضور اعضاء كارگروه متشكل از رئيس بنياد نخبگان استان، معاون مدير كل آموزش و پرورش، دبير كارگروه استاني، معاونين آموزش ابتدايي، متوسطه و پرورشي و فرهنگي اداره كل آموزش و پرورش آغاز برگزار شد.
در ابتداء سركار خانم موسوي ضمن خوش آمد گويي به مدعوين، دستور كار جلسه را مطرح كردند. در ادامه جناب آقاي حيدري دبير ستاد استاني ضمن اعلام آماري از تحت پوشش قرار گرفتن كامل 40 منطقه استان خوزستان بنابر دستور العمل ابلاغ شده توضيحاتي در خصوص ثبت چك ليست هاي دانش آموزان به تفكيك جنسيت در مناطق تحت پوشش در سامانه همگام نيز ارائه کردند. از دیگر موارد دغدغه های معاونین و کارشناسان اداره کل آموزش و پرورش در رابطه با نحوه آموزش معلمان و مديران و معاونين طرح به صورت مجازي و برخط (آنلاين) با توجه به شرايط بوجود آمده در اثر شيوع بيماري كوويد 19 و وجود محدوديت ها و كاستي هاي اين روش آموزش، همچنين لزوم برنامه ريزي براي تقويت شيوه آموزش مجازي براي سال هاي آتي می باشد. همچنین تعدد برنامه ها و طرحهای در حال اجرا به موازات اجرای طرح شهاب در آموزش و پرورش موردی است که به نوعی نیاز به هماهنگی بیشتر و تقویت روند اجرا را لازم دارد.
در ادامه دكتر صابري رئيس بنياد نخبگان ضمن تبيین نقش بنياد به عنوان نهاد ناظر بر اجراي طرح شهاب به پرسش ها و ابهامات مطرح شده پاسخ دادند.
ابتداء با اشاره به مغاير بودن برخي از بند هاي شيوه نامه ابلاغي از طرف وزير محترم آموزش و پروش با مصوبه هيئت امناي بنياد ملي بر لزوم اصلاح بند هاي ذكر شده تاكيد كردند. همچنين آموزش معلمان در طول دوره آموزشي طرح را بسيار حائز اهميت دانسته و كسب نتايج موثر را منوط به وارد شدن صحيح داده ها توسط معلمان در طول سال تحصيلي بيان كردند.
تشكيل منظم جلسات ستاد استاني برنامه شهاب و ايجاد بستر مناسب و همكاري براي نظارت بنياد را تاکید و موجب بهبود كيفيت اجراي اين برنامه دانستند. باتوجه به گذشت 6 سال از اجرای برنامه شهاب و ورود داده ها به سامامه همگام پیشنهاد شد که در مورد بازخورد اطلاعات وارد شده در سامانه همگام پيگيري هايي انجام شود تا نقاط ضعف و قوت فعالیت های انجام شده برای بهبود روند ادامه کار مشخص شود.
در اين جلسه برگزاري جلسات ستاد استاني به طور منظم ،آموزش مجازي و موثر معلمان و رفع اشكال ثبت چك ليست هاي دانش آموزان در سامانه همگام مورد تاكيد قرار گرفت.